PLÅTBEARBETNING
MED
MPM KVALITÉ

Plåtbearbetning

MPM - Vår process

Plåtbearbetning

Vårt första steg är att tillsammans med kunden gå igenom projektets utformning med hänsyn till krav och specifika önskemål. För de mer avancerade projekten krävs det DFX-filer. I vissa fall tar kunden fram underlag för detta i andra fall tar vi fram enklare versioner själva eller använder oss av en samarbetspartner som levererar detta. Vi gör tillexempel detaljer för inredning till båtar, maskiner och större projekt inom alla förekommande branscher. 

Vid mindre bitar tar vi fram en prototyp och för större bitar säkerställer vi kvaliteten i DFX-filen som programmeras in i maskinen med högsta precision. 

Plåtbearbetning i en modern maskinpark.

Vi erbjuder alla typer av plåtbearbetning. Vi har möjlighet att köra plåt från från 6 mm i stansmaskinen och upp till 8 mm i vår kantpress. Vi kan skräddarsy lösningar efter önskemål om det gäller såväl att stansa eller gänga. Vi har en stor bredd på våra kunder då vi erbjuder alltifrån små projekt till stora och mer omfattande projekt.

Stansmaskinen: Trumpf 5000. Har möjlighet att nibbla, stansa, bocka och gänga.

Kantpressen: Amada 17040 gör detaljer på upp till 4 meters längd och 8 mm gods för mindre detaljer.

Vill du inleda ett samarbete med oss? Tveka inte på att kontakta oss.

Vi tar gärna emot förfrågningar - Har ni ritningar att skicka till oss är det ens tor fördel då vi får en tydlig inblick i omfattningen av projektet.